15.4.2008

Ristiriitoja

Kyllä kommunikaatio perheessä pelaa. Lähetin teatteri harjoituksissa äidilleni tekstiviestillä ilmoituksen, että harjoitukset (tarkoitin torstain harjoituksia) siirtyvät perjantaihin. Mustutin vielä, että laittaa kuukausi rahani tilille.
Jostain äitini sai käsityksen, että minä lähdin kaupungille, ja lähetti minulle tekstiviestejä, jopa soittikin muutaman kerran, mutta kun en vastannut, hän hätääntyi ja soitti vaikka kuinka monta kertaa... Harjoitusten aikana on kyllä hyvin vaikea vastata..
No, saatiin kyllä sekin sotku selvitettyä.

Sainpas kesätöitä. Saan kaksisataa euroa viidenkymmenen tunnin työstä. Ihan hyvä se kai on, ensimmäiseksi kesätyökseni. Saan tosin hoitaa kirkon ympäristön siivoamista.. Huokaus.

Mitä projekti Valopilkkuun tulee, kuten ystäväni häntä nimittää, en oikein tiedä enää... Muutamat asiat viittaavat siihen, että hän on varattu.. Koko tilanne on hyvin ristiriitainen. En tiedä kuinka kauan jaksan. Hän kyllä piristää päiviäni vieläkin, mutta silti... Koko tilanne on välillä kauhean tuskainen.

#1 haukkui minua siitä että otin oppilaan ohjausta tässä jaksossa. Myöhemmin paljastuii että hän itse oli ottanut sitä. Mikä häntä vaivaa?

Ei kommentteja: